Foci

A brutális tömegverekedés következtében kilép a bajnokságból Radványi csapata – videó

Mi is megírtuk múlt héten, hogy tömegverekedés borzolta a kedélyeket a szlovák élvonalban. Priskin Tamás csapata, a Slovan Bratislava látogatott a Myjava otthonába (1-1), egy brutális belépő után szabadultak el az indulatok a hajrában:

A meccsnek nagyon komoly következményei lettek, a Myjava egész konkrétan úgy döntött, kilép a Fortuna Ligából – írja az ujszo.com.

Ezt Pavel Halabrín klubelnök jelentette be, indoklása szerint többek közt a mérkőzést követő eltiltások miatt hozta meg ezt a drasztikus döntést.

A játékvezető egy hazai és két vendég játékost állított ki az ominózus mérkőzésen, de a fegyelmi bizottság három Myjava-labdarúgót és egy Slovan-futballistát tiltott el.

A fegyelmi bizottság döntései egy dologról győztek meg minket: akik a döntéseket hozzák, úgy döntenek, ahogy nekik megfelel. Szombaton pedig elolvashattam az újságban a fegyelmi bizottság elnökének a kijelentéseit, hogy van elég bizonyítékuk, és hiába is fellebbezünk, nem csökkentik a büntetéseket

-mondta Halabrín. Radványi Miklós vezetőedző hitetlenkedve fogadta a szomorú hírt.

Nagyon szép karácsonyi ajándék… Edzőként az ember fel van rá készülve, hogy bármikor megköszönhetik a munkáját, no de hogy kilép a bajnokságból a csapat?! Ez sokk. A Slovan elleni meccs után a vacsorán még arról beszélgettünk a klubelnökkel, hogy van-e kiszemelt játékosom az Ostravára távozó Stefan Pekár helyére.

A Spartak Myjava 19 forduló után 26 ponttal a hatodik helyen állt a 12 csapatos Fortuna Ligában, de januártól nem folytatja a küzdelmeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik