Foci

Hazaszállítottak két Chapecoense-tragédia túlélőt – megható videó

Kedd este egy magánrepülővel érkezett haza a kolumbiai repülőgép-tragédia két túlélője. A hat szerencsés közül a Chapecoense futballcsapatának balhátvédjét, Alan Ruschelt és az újságírót, Rafael Henzelt szállították Brazíliába.

A repülőgépen tartózkodtak a közvetlen hozzátartozók is. A két túlélőt a landolást követően mentőbe rakták és kórházba szállították, ahol további rokonok, rajongók és természetesen a teljes brazil média várta őket.

Alan Ruschel gerincműtéten van túl. A 27 éves védő továbbra is csak segítséggel tud járni, de állapota stabil, míg az újságírót megfigyelés céljából még bent tartják a kórházban.

A Cahecoense labdarúgóit, edzőit, klubvezetőit és újságírókat szállító különgép november végén Kolumbiában zuhant le. A gépen 81 fő utazott, a jelenlegi információk szerint 75 utas meghalt és Alan Luciano Ruschelen, és Rafael Henzelen kívül Hélio Hermito Zampier Neto, hátvéd, 31 éves, Jakson Ragnar Follmann, kapus, 24 éves, Ximena Suárez, légiutas-kísérő, és Edwin Tumiri, repülőgép-technikus – élték túl a tragédiát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik