Foci

A Bayern-drukkereknek nem kell aggódniuk, még hosszú évekig bivalyerős lesz a csapat

A lengyel csatár, Robert Lewandowski meghosszabbította szerződését a Bayern München labdarúgóklubbal. A német bajnok keddi közleménye szerint a játékos megállapodása 2019-ig szólt, a hosszabbításnak köszönhetően viszont már 2021-ig érvényes.

Nagyon örülök, hogy a tárgyalások pozitív eredményt hoztak, és további éveket tölthetek a Bayern színeiben. Ez a klub mindent megadott nekem, ami szükséges, hogy valóra válthassam az álmaimat. Új kihívások állnak előttünk

– mondta a Bundesliga előző idényének 28 éves gólkirálya, aki a nagy rivális Borussia Dortmundtól 2014-ben igazolt Lewandowski, aki ebben az idényben eddig 11 alkalommal volt eredményes.

“Örülök, hogy hosszú távra sikerült megállapodnunk a világ egyik legjobb középcsatárával. Most már biztos, hogy egy újabb kulcsfontosságú játékos viseli a Bayern mezét a következő években” – mondta Karl-Heinz Rummenigge, a klub vezérigazgatója.

Lewandowskin kívül Thomas Müller, Jérome Boateng, Manuel Neuer, David Alaba és Mats Hummels szerződése is 2021-ig szól a münchenieknél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik