Foci

FTC: Pintér Ádámot nem száműzték

Az nso.hu azt írja, hogy a 25-szörös válogatott védőt, miután a Mezőkövesd ellen 2-0-ra elvesztett legutóbbi bajnokin a szünetben lecserélték, Thomas Doll edző száműzte a csapatból.

Az ügyben a 24.hu megkereste a Ferencváros kommunikációs osztályát, ahol az a választ kapta, hogy nem tudnak nekünk sem mást mondani, mint amit az nso.hu-nak nyilatkoztak. Azaz ezt:

Az FTC nem kíván öltözői pletykákkal foglalkozni. Pintér Ádám a nemzeti válogatottnak nagyszerűen sikerült Európa-bajnokság, valamint az oda vezető út egyik hőse volt. Az FTC erején felül járult hozzá a magyar labdarúgás említett sikersorozatához. Játékosaink több fronton is helytálltak, áldozatokat hoztak, nem csoda, ha az év végére közülük páran elfáradtak. Futballszakmai ügyekben az FTC-ben Thomas Doll az illetékes, így például abban is, hogy kinek mennyi pihenőt engedélyez.

Mi ebből azt olvassuk ki, hogy Pintér Ádám, akit kimondottan lelkiismeretes, profi mentalitású labdarúgónak ismerünk, pihenőre engedte a német edző.

Úgy tudjuk a szakmai stáb a tavaszi idény, a nyári, pihenő nélkül letudott Európa-bajnoki felkészülés és szereplés, továbbá a szinte azonnal elinduló 2016/17-es bajnoki évad miatt egyszerűen elfáradt.

Thomas Doll megbeszélte játékosával a dolgot, hazaküldte Balassagyarmatra és januárban szeretettel várja vissza.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik