Foci

A Chapecoensében reaktiválná magát Ronaldinho és Riquelme

thesportbible.com szerint Ronaldinho és Juan Roman Riquelme is a visszatérést fontolgatja. Mindkét játékos visszavonult már, de a Chapecoense-tragédia után a brazil klub mezét húznák fel.

A fenti információt Artur Petrosyan orosz újságíró közölte, aki többek közt a BBC-nek, a CNN-nek és a SkySportsnak is ír. Zé Roberto is hasonló felajánláson gondolkozik, ő idén bajnok lett a Palmeirasszal, a hírek szerint a jövőben ingyen játszana a Chapecoensében.

Korábban felvetődött az is, hogy a klub három évig “védettséget” élvezhet, vagyis semmiképp sem eshet ki az élvonalból. A dél-amerikai klubok emellett azt is felajánlották, hogy bármelyik játékost ingyen megszerezheti az együttes.

Meglepő módon Marco Polo Del Nero, a brazil szövetség elnöke arrra kérte a csapatot, hogy játssza le a bajnokságból még hátralévő egyetlen meccsét a CA Mineiro ellen. A sportvezető szerint így méltóan emlékezhetnének meg az elhunytakról.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

Hétfőn este Kolumbiában zuhant le az a repülőgép, amely a Copa Sudamericana-finálé egyik résztvevőjét, a Chapecoense csapatát szállította.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik