Foci

5 videó, ami után azonnal követni kezded Patrice Evrát az Instagramon

Sokan sokféle sportolót követnek Facebookon, Instagramon vagy épp Twitteren, szóval úgy en bloc a közösségi médiában, így bepillantást nyerhetünk a mindennapjaikba, ami egy kifejezetten jó dolog.

Hogy mást ne mondjak, Hosszú Katinka például az edzésekről és a versenyekről posztol a legtöbbet, a szabadidőről csak kevesebbet. Nem véletlen, mégiscsak ő az Iron Lady.

Vagy ott van Usain Bolt, akinek féktelen bulijaival van tele a sajtó, de azért közben a felkészülési időszakban kőkeményen edz. Hosszúhoz hasonlóan ő is inspiráló üzenetekkel bombázza követőit.

És akkor ott van Patrice Evra.

A Juventus francia válogatott labdarúgójának Instagramja most az egyik legjobb hely az interneten. Evra ugyanis a kis apróságok, mint a szokásos edzésfotók és társaik mellett, azt tartja legfontosabbnak, hogy átadja azt az optimizmust, ami jellemzi őt. Vagy épp csak trollkodjon egyet, de azt is humorosan. Íme, öt példa erre:

Ez a rasszizmus elleni videó nagy kedvenc, Evra pandának öltözve táncol, majd közli, hogy ő fekete, fehér, ázsiai és dagi, és mindenki mondjon nemet a rasszizmusra:

Az utóbbi években elterjedt kacsacsőr szelfi mindenkinek megvan? Hogyne lenne! Na, Evrának erre is vannak jó tanácsai. Röviden annyi, hogy gyorsan felejtse el mindenki:

Picture1: I had a dream that one day all the woman in the world would stop taking that kind of picture because they look fake Picture 2: They want to have the perfect lips the perfect smile but no… 👄 Picture 3: Oh lord… this is the one that makes me lose my mind … this pout looks like a tight chicken arse and I’m really afraid the nose will get stuck to the lips. 🐥 Picture 4: They always try to show their best contoured side because maybe their other side they have a dumbo ear? 🐘 👂 Picture 5: This one is when the naughty side come and and they think they look sexy but actually I can see they are in pain because they are biting their tongue 👅 Picture 6: The last picture now I am angry 😡 because I do not love this game!!! And I had a dream that one day all the woman 💁🏻🌎 in the world will start to take normal pictures and the world will be a better place and I WILL LOVE THIS GAME!!!! hahahahaha#lips

Patrice Evra (@patrice.evra) által közzétett videó, 2016. Nov 6., 09:17 PST

Vajon mivel fejezhetnénk ki legjobban a szeretetünket hazánk és a válogatott felé? Evra tudja a választ: ha Marvin Gay Let’s get it onját énekelve táncolunk válogatott mezünkkel a kézben. Grátiszban egy táncoló Paul Pogba:

Utálod a hétfőt? Felejtsd el, haver!

És ha már itt tartunk, amúgy se aggódj, csak légy boldog! –üzeni nekünk Bobby McFerrin és  Evra:

Plusz még Evra jamaicais akcentusa és az, hogy mindig megjegyzi: imádja a focit.

Nyitókép: Getty Images/AFP/Franck Fife

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik