Foci

Storck: Láttuk a különbséget a topcsapatok játékosai és a mieink között

A magyar labdarúgó-válogatott kedd este Király Gábor, Juhász Roland, Hajnal Tamás és Vanczák Vilmos búcsúmérkőzésén 2-0-ra kikapott Svédországtól a Groupama Arénában. A találkozót így értékelte Bernd Storck szövetségi kapitány:

Jó teszt volt, nagyon erős csapattól kaptunk ki. Az első félidőben nem játszottunk jól, a másodikban megpróbáltunk futballozni, de láttuk a különbséget a topcsapatok játékosai és a mieink között. Látjuk, hol tartunk, van még miben fejlődnünk.

A német mester szerint tudunk teljesíteni egy olyan csapat ellen is, mint a svéd. A hibák megmutatkoztak, de ezeket ki kell javítani.

Látnunk kellett, hogyan tudunk teljesíteni egy ilyen csapat ellen, mint a svéd, amelynek komoly tapasztalata van nemzetközileg, rendre ott van a világversenyeken. A különbségek megmutatkoztak, de ez rendben van, ezekből tudunk tanulni. Jó volt ez a mai, sok tapasztalatot gyűjtöttünk, a magyar játékosok sokat fejlődhetnek azok alapján, amiket láttak a svédektől.

Storck természetesen köszönetet mondott a pályára lépő két búcsúzónak, Királynak és Juhásznak:

Szeretném megköszönni Gábornak és Rolandnak az együttműködést. Köszönöm a munkájukat, minden jót kívánok nekik, ezt a meccset értük játszottuk.

Ne hagyd ki az ősz legjobb legjobb focimeccseit. Fogadj a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik