Foci

Beszólt a FIFA-nak a német világbajnok

Sami Khedira odaszúrt egyet a FIFA-nak, nem elégedett a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség versenynaptárával a világbajnok német játékos – számol be az Indian Express.

Élvezem a játékot a válogatottban, de szellemileg és fizikailag nagyon nehéz három naponta a maximumot nyújtani. Valahogy elejét kéne venni ennek a dömpingnek, szerencsére nem én vagyok az az ember, akinek ezt a problémát meg kell oldania

-nyilatkozta a 29 éves középpályás, aki Manuel Neuer távollétében csapatkapitányként vezetheti ki a gyepre a német válogatottat a San Marino elleni világbajnoki selejtezőre. Nem sok jóra számíthat Pierangelo Manzaroli együttese, a világbajnoki címvédő a 2008-as Európa-bajnokság selejtezősorozatában összesen 19 gólt (0-13, 6-0) rámolt be a san marinóiak hálójába.

A Nationalelf pénteki tétmeccse után kedden Milánóban játszik felkészülési mérkőzést Olaszország ellen.

Korábban egyébként Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München vezérigazgatója is kemény kritikát fogalmazott meg a FIFA versenynaptárával kapcsolatban:

Katasztrofális, mert állandóan szünetek szakítják meg a klubfutballt, így nem lehet igazán formába lendülni. Minden alkalommal, amikor elkapjuk a ritmust, jön a szünet a válogatott meccsek miatt.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik