Foci

Már pénteken meglőtték a forduló gólját a La Ligában – videó

Péntek este a szebb napokat megélt Málaga a Sporting Gijón csapatát fogadta a La Liga 11. fordulójában.

A vendégek a 13. percben egy szépen kijátszott támadás végén szereztek vezetést Borja Viguera révén, az első félidő hosszabbításában Pablo Fornals talált be a hazaiaktól, így 1-1-el vonultak felidőre a csapatok.

Még kilenc meccs hátravan a 11. körből, de könnyen lehet, hogy a forduló legszebb találatát a La Rosaleda közönsége láthatta testközelből. A horvát Duje Cop lőtt “ronaldós” szabadrúgásgólt a második félidő elején.


Duje Cop goal-Malaga 1 – 2 Gijon-4.11.2016 Hd by 87taras

Ez volt a 26 éves támadó negyedik gólja a La Ligában idén, van már két gólpassza is, így együttese góljainak 60%-ából (6/10) oroszlánrészt vállalt. Ennél jobb vonatkozó mutatóval egyik játékos sem rendelkezik a spanyol élvonalban.

A Gijón szempontjából innentől kezdve rémálomszerű fordulatot vett a találkozó, hiszen a 65. percben Sandro Ramírez egyenlített, majd Lillo Castellano kiállítása miatt emberhátrányba kerültek a vendégek. A 78. percben Michael Santos vitte be a kegyelemdöfést: bravúros mozdulattal fejelt a kapu bal oldalába az uruguayi csatár.

A Málaga a negyedik mérkőzését nyerte az idei szezonban, és jelenleg a 9. helyen áll a tabellán, a Sporting Gijón továbbra is a kiesést jelentő 18. pozícióban szerénykedik.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

La Liga, 11.forduló, végeredmény:

Málaga – Sporting Gijón 3-2 (1-1)
G: Fornals 45+2., Ramírez 65., Santos 78., illetve Viguera 13., Cop 49.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik