Foci

A Zidane-családban elég messze esett az alma a fájától

Nem lehet egyszerű sztárfutballista gyermekének lenni, különösen ha a srác is a papa hivatását választja. A Zidane családban ez történt, lévén a legnagyobb, a 19 éves Luca Zidane a Real Madrid U19-es csapatának oszlopos tagja. Más kérdés, a papával ellentétben ő nem a mezőnyben, hanem a gólvonal előtt szeretne érvényesülni, de büszkén mondhatja el magáról, az ifiknél övé az egyes számú mez.

Mondjuk, ha olyan trükköket mutat be, mint szerda délután, nem tudni meddig lesz ez így.

Történt ugyanis, hogy mielőtt a Real Madrid világsztárjai nekifeszültek a Legia Warsawa legjobbjainak a Bajnokok Ligája negyedik csoportkörében (3-3), délután négytől a két csapat fiataljai mérték össze tudásukat az UEFA Youth League-ben.

A nagyok edzője, az egykori ikon, Zinédine Zidane így nem láthatta fiát, aki a találkozó hosszabbításában valami egészen elképesztő produkciót mutatott be.

A Real U19 már 2-0-ra vezetett, amikor a ráadás 4. percében Tomasz Nawotka utolsó próbálkozásként jobbról a kapu felé lőtte a labdát. A gyengécske kísérlet bohózatba illő mozdulatsort váltott ki Luca Zidane-ból, aminek a végén naná, hogy a hálóban landolt a labda. Ezzel a találattal szépített a lengyel csapat 2-1-re.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik