Foci

Régen rossz, ha Schweinsteigernek kell kirángatnia a gödörből a MU-t

Manuel Neuer, a Bayern München és a német válogatott kapusa szerint a Manchester United gyengélkedésére Bastian Schweinsteiger rehabilitálása jelenthetne gyógyírt – írja a Guardian.

Remélem Bastian hamarosan a hozzá méltó bánásmódban részesül majd Angliában. Mindannyian tudjuk, hogy ő a világ egyik legjobb középpályása

-nyilatkozott némileg túlzón a portás a 32 éves középpályásról, akit Louis van Gaal sem nagyon játszatott, José Mourinho pedig már érkezésekor száműzte az első csapat keretéből.

A korábbi müncheni labdarúgó legutóbb hazája válogatottjában lépett pályára augusztus végén, búcsúmeccsén a németek 2-0-ra verték Finnországot. Klubjában a márciusi manchesteri rangadón láthattuk legutóbb, akkor húsz percet kapott az 1-0-ra megnyert találkozón.

Nem valószínű, hogy ő jelenti majd a megváltást a Vörös Ördögöknek, hiszen a portugál mester nem kifejezetten a második esélyek embere. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a kolbermoori születésű játékos mellett Wayne Rooney is kegyvesztetté vált Mourinhónál. Most arról szólnak a hírek, hogy nem marasztalja minden áron a Unitedben 246 gólt jegyző támadót. (A klubrekordot Sir Bobby Charlton tartja 249 találattal)

Ne hagyd ki az ősz legjobb legjobb focimeccseit. Fogadj a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik