Foci

Ronaldinho “udvariatlan” volt, ezért őt sem kímélték

Ronaldinho vasárnap, egy baba kis magángéppel érkezett Budapestre, azért, hogy egy magyar találmányt, a Teqballt népszerűsítse. A főszerep a munkáé, reklámfilmet forgatnak, de azért maradt idő egy kis játékra is. Vendéglátói, az ötletgazda Borsányi Gábor és Huszár Viktor asztalhoz állította, hogy “felmérjék” Ronaldinho Tequball-tudását. Nos, a brazil zseni udvariatlan vendégnek bizonyult, lévén bárkit állítottak elé ellenfélnek, annak “elkente a száját”.

Nem véletlen, a Teqball a labdarúgás finomtechnikai részéről, az első labdaérintés fontosságáról és milyenségéről szól, azt pedig a brazil pályafutása alatt többször bizonyította, ebben bizony verhetetlen.

Vendéglátói azonban kifogtak rajta, a labdarúgás egy még speciálisabb változatában, az asztali csocsóban simán visszavágtak, 5-3-ra verték Ronaldinhót.

Ronaldinho lesz a Teqball európai nagykövete, ezért a kedd délelőtti nyilvános sajtóesemény után azonnal Luxemburgba repül, hogy a Docler Holding székhelyén nemzetközi újságírók hada előtt is bemutassa ezt a zseniális magyar találmányt.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik