Foci

Mourinhónak megint nagy volt a szája, megbüntetheti az FA

José Mourinho már megint nem bírt magával. A portugál mester csapata Liverpool elleni szuperrangadója előtt azt találta nyilatkozni, hogy Anthony Taylornak nehéz dolga lesz, ha jó teljesítményt akar nyújtani – számol be a Guardian.

Az FA szabályzata kimondja, hogy a vezetőedzők nem beszélhetnek a játékvezetőkről a mérkőzések előtt, annak érdekében, hogy ne befolyásolják őket. Jürgen Kloppot is kérdezték a dologról a pénteki sajtótájékoztatón, de a német mester nem volt hajlandó kommentálni az ügyet.

Azt gondolom, hogy Taylor úr egy nagyon jó játékvezető, de óriási nyomás lesz rajta, így nagyon nehéz dolga lesz, ha jó teljesítményt akar nyújtani

-egész pontosan ezt nyilatkozta Mourinho, akit minden bizonnyal megbüntetnek majd a 2009-ben bevezetett szabály megsértése miatt. Korábban Sir Alex Fergusont, Carlo Ancelottit és Tony Pulist is elmeszelte az FA hasonló vétségért.

A Liverpool – Manchester United mérkőzés hétfő este 21:00-kor kezdődik, a hazaiak egy győzelemmel beérhetik az egyaránt 19 pontos Manchester City, Arsenal kettőst.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik