Foci

MTK: 5900–18800 forintért lehet megnézni a Sporting “juniort”

Az MTK új stadionjának az átadása finoman fogalmazva sem megy zökkenőmentesen. Már a csütörtöki megnyitó előtt történtek fura dolgok. A kék-fehér törzsközönség azon háborodott fel, hogy a kapuk mögé nézőtér helyett betonfal került, majd egész Magyarország azon mosolygott, hogy a hipermodern eredményjelzőket pornófilmmel tesztelték.

A klub honlapja kedden mindezek ellenére azt írta, “szépen fogynak a jegyek a csütörtökön 17.30-kor kezdődő ünnepségre, nagyjából már csak 350 darab belépő vásárolható meg. Hogy ne maradjon le az évszázad egyik legfontosabb MTK-s eseményéről, arról ide kattintva gondoskodhat.”

Nos, kattintottunk és megnéztük az “évszázad egyik legfontosabb MTK eseményére” 5900–18800 forintért váltottak sokan jegyen úgy, hogy nem sejtették, a főszereplő nem az, akit ígértek, akit vártak.

Szerdán ugyanis kiderült, hogy hiába ígért Deutsch Tamás klubelnök világsztárokat, a jelenleg is BL-résztvevő Sporting CP együttesét – a nagy elődök KEK-döntőt játszottak még 1964-ben -, a portugálok minden bizonnyal junior játékosokkal kiegészített második számú csapatukkal érkeznek, lévén az első csapat csütörtök este 21,15-től kupameccset játszik a másodosztályú Famalicao otthonában, míg öt nap múlva, kedden a Dortmundot fogadják BL-meccsen.

A Spor­ting képviselői a napokban arról tájékoztattak bennünket, hogy a korábban október tizenhatodikára, vasárnapra tervezett kupamérkőzésüket a portugál szövetség három nappal korábbra tette. A lisszaboni klub a másodosztályú ellenféllel megvívandó találkozóra tekintettel állítja össze az MTK elleni barátságos összecsapásra a keretét

– tájékoztatta a Blikket az MTK. A nso.hu úgy tudja, az A-keret játékosai közül csak a volt szlovén utánpótlás-válogatott Azbe Jug, a portugál utánpótlás-válogatott Ricardo Esgaioés a brazil szélső Matheus Pereira utazik Budapestre.

Vis maiornak tűnik a dolog, de ettől még a klub közösségi oldalán az ár értékarányt illetően volt felháborodás rendesen. Ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokkal van tele az MTK-fal:

Ez a Sporting B csapat tényleg komoly? Ezért mernek 6 ezret elkérni… Ház ez igencsak átverés gyanús, csak kedvem nincs rajta nevetni… Legszívesebben kérném utalják vissza, és felejtsük el egymást! Kicsit drága stadiontúra! Fizessék vissza a jegyeim árát! Ennyiért nem akarok díszlet lenni a megnyitóhoz! Úgy Gondolom, hogy átvertek minket. Az a minimum, hogy a következő két bajnokira aki jegyet vásárolt ingyen mehet be!!!

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik