Foci

Aurier megmentette ellenfele életét, majd elvágta Mali torkát

Az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott szombaton 3-1-re legyőzte Malit vb-selejtezőn. A találkozó talán már rég a feledés homályába merült volna, ha nincs Serge Aurier. A francia Paris Saint-Germain jobbhátvédje előbb ugyanis megmentette ellenfele életét, majd a gólörömével képletesen elvágta Mali torkát.

Történt, hogy a találkozó 19. percében a mali válogatott középpályása, Moussa Doumbia olyan szerencsétlenül ütközött Lamine Konéval, hogy elvesztette az eszméletét, és elterült a földön. Az orosz Rosztovban profiskodó futballista kis híján megfulladt, ugyanis majdnem lenyelte a nyelvét -írja a BBC.

Viszont jött Aurier, aki kihúzta Doumbia nyelvét, amellyel megmentette a labdarúgó életét.

Majd tíz perccel később jött a már említett gólöröm. A bekk beadása után Salif Coulibaly a saját kapujába rúgta a labdát, hősünk pedig kicsit elragadtatta magát.

Az biztos, hogy a focistával valami nincs rendben, május végén például balhéba keveredett egy párizsi bár előtt, majd erőszakosan lépett fel az intézkedő rendőrökkel szemben. Ezért kéthónapos börtönbüntetést kapott, 600 eurós pénzbírságot és az 1500 eurós perköltséget kellett kicsengetnie.

De arra is volt példa, hogy korábbi edzőjét a női nemi szervhez hasonlított.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik