Foci

Király: lehet, hogy még 43 évesen is a pályán leszek

Király Gábor a német Bildnek nyilatkozott a jövőjével kapcsolatban. A 40 éves hálóőr elmondta, túl fittnek érzi magát a visszavonuláshoz:

A klubom hosszabbítani szeretne velem, és én is hajlok erre. Egy, vagy két évig még mindenképp játszanék, majd meglátjuk meddig érzem magam jól a pályán. Az is lehet, hogy 43 évesen is játszom majd. Sok barátom azt mondta: fejezd be Gábor, de egyszerűen nem tudom. Túl fittnek érzem magam a visszavonuláshoz.

A magyar válogatott kapusa a belgák elleni nyolcaddöntőben a legidősebb játékos lett a kontinenstornák történetében, ehhez az eddigi korelnök Lothar Matthäus is gratulált:

A német portál azt is kiemeli, hogy Király a jövőre is gondol, lévén saját kapusiskolát alapított, emellett az egyesülete már a negyedosztályban vitézkedik.

Már 25 éves koromban ezt tervezgettem, örülök, hogy visszaadhatok valamit ennek a sportágnak azzal, hogy továbbadom a tapasztalataimat.

A rutinos portás tehát folytatja, munkája lesz bőven az OTP Bank Liga következő fordulójában is, hiszen csapata a Ferencvárost fogadja október 15-én.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik