Foci

Balogh Norbertet és Sallai Rolandot megveszik a kínaiak

Egyre inkább úgy néz ki, hogy igaz lesz az a hír, amit először még júniusban szellőztetett meg a chinagoabroad.com; a Serie A egyik középcsapatát, a Palermót kínai befektetőknek adja el Maurizio Zamparini.

Bő négy hónap után azért lett ismét téma az adás-vétel, mert a Corriere dello Sport internetes oldalának két napja azt nyilatkozta a tulajdonos, hogy egy hónapon belül aláírás kerül a szerződésre és legkésőbb karácsonyig minden szükséges okiratra.

Mivel Balogh Norbert és Sallai Roland tulajdonjoga is a szicíliai klub birtokában van, mindez azt jelenti, hogy a klub teljes játékoskeretével együtt a két tehetséges magyar labdarúgót is megveszik a kínaiak.

Szeretem a játékot, és szeretem Palermot, de belefáradtam. Nem a játékba, hanem abba, amilyen módon szabályozva van. A projekt célja, hogy új stadionja, sportcentrumja legyen a klubnak, ehhez persze az szükséges, hogy megszerezzék a szükséges többséget a cégben. Én és a családom pár évig még kisebbségi tulajdonosként benne maradnánk, hogy szakmailag rendben bonyolódjon az átmenet

– fogalmazott Zamparini.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik