Foci

Doll nem érti, miért kell három hét szünetet tartani a válogatott miatt

A Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll a csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta, Böde Dániel sérülés miatt kénytelen lesz kihagyni az Újpest derbit, majd a bajnokság lebonyolítását is kritizálta – írja az ulloi129.hu.

Nem arról van szó, hogy feszültség lenne köztem, vagy a többi NBI-es edző és Bernd Storck között, de az nyilvánvaló, hogy a szövetségi kapitány érdekei nem mindig egyeznek az én érdekeimmel. Sportemberek vagyunk, elmondhatjuk a véleményünket, még ha az nem is egyezik a másikéval. Ami engem zavar, és némelyik találkozón egyedül szóvá is teszem – más lehet, hogy nem meri, vagy nem akarja -, hogy túl vagyunk a nyári felkészülési időszakon, és most jön megint egy három hetes szünet, amikor nincs mérkőzés, ez számomra érthetetlen. Nézzünk körbe a nagy bajnokságokban, hogy ott mi történne egy ilyen helyzetben, az edzők elkezdenének sztrájkolni, elképzelhetetlen, itt pedig lehetséges.

Az OTP Bank Ligában szombaton (szeptember 24.) megrendezik a 11. fordulót, a következő körre pedig csak október 15-én kerül sor a válogatott Svájc és Lettország elleni vb-selejtezője miatt.

Hasonlóra már volt példa idén az NB I-ben, a nemzeti együttes Feröer-szigetek elleni összecsapása miatt augusztus 22. és szeptember 9. között nem játszottak az élvonalbeli csapatok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik