Foci

Magyar válogatott lenne a Vidi brazil védője

Pénteken jelentette be honlapján a Videoton labdarúgócsapata, hogy az NB I legjobb légiósai közé tartozó Paulo Vinícius 2020-ig meghosszabbította a szerződését. A brazil védő elmondta, 2011-ben nem gondolta volna, hogy öt év múlva még itt lesz, pláne, hogy hosszabbítani is fog, de nagyon örül neki, hogy így alakult. Egy napon a magyar válogatottban is bemutatkozna.

„Sokat jelent számomra ez az ország, itt született a gyermekem, itt élünk hosszú évek óta a családommal, egy álmom válna valóra, ha Vidi-játékosként bemutatkozhatnék majd egyszer a magyar válogatottban is. Ez persze a jövő zenéje, de ahogy mondtam, tele vagyok motivációval, és úgy érzem, a legjobb éveim még előttem vannak” – mondta a 26 éves Vinícius a klubhonlapnak.

Vinícius eddig 125 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, és 8 alkalommal volt eredményes. Az Európa Ligában, selejtezőkön és csoportmeccseken, összesen 22 mérkőzésen szerepelt Vidi-játékosként, és 2 gólt szerzett. Ezen kívül 4 BL-selejtezőn is pályára lépett fehérvári színekben, és ebben a sorozatban is sikerült 1 gólt szereznie, írja a vidi.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik