Foci

Megkezdődött a jegyértékesítés a Svájc elleni vb-selejtezőre

magyar szurkolók (Array)
magyar szurkolók (Array)

2016. október 7-én, péntek este 20.45-kor a magyar válogatott Svájc legjobbjait fogadja a Groupama Arénában, a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtezősorozatának második mérkőzésén. A mérkőzésre szeptember 5-én, hétfőn 18.00 órakor megkezdődött a jegyek árusítása.

A hétfő délután induló jegyértékesítés során az első 7500 belépőt az MLSZ kizárólag a Szurkolói Klub tagjai számára teszi elérhetővé (elővételi akció) – írja az mlsz.hu.

A Svájc elleni mérkőzésre (és az összes többi hazai meccsre) szóló belépők árából automatikus 15% kedvezményt jelent a szurkolói klubtagság, amit az OTP Bank Liga mérkőzéseire váltott bérlettel vagy belépőkkel további 10%-kal lehet kiegészíteni. Így a klubtagok összesen maximum 25% kedvezménnyel válthatnak belépőt az októberi mérkőzésre.

A válogatott hazai mérkőzéseire szóló bérlet továbbra is, folyamatosan elérhető. A mind az öt hazai vb-selejtezőre szóló bérlet árában a szövetség a Szurkolói Klub tagjainak 30%, egyéb vásárlóknak 15% kedvezményt biztosít.

A jegyek megvásárlására a megszokott módon online (meccsjegy.mlsz.hu), vagy országszerte személyesen aTicket Express partnerirodáiban van lehetőség. Egyszerre maximum hat jegy vásárolható azzal, hogy – a mostani elővásárlási időszakban – minden jegy tulajdonosának MLSZ Szurkolói Klub tagnak kell lennie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik