Foci

Eldőlt: Nikolics a nyáron nem hagyja el a Legiát

Nikolics Nemanja karrierje álomszerűen alakul. A magyar válogatott csatár ingyen hagyta el tavaly nyáron a Videoton focicsapatát, Lengyelországba szerződött, a Legia Warszawában pedig hamar felvette a tempót: 55 mérkőzésen 36 gólt szerzett, 28-at a bajnokságban, amivel gólkirály lett. Meg is nyerték a bajnokságot a varsóiakkal.

Már jó ideje hallani ilyen-olyan ajánlatokról vele kapcsolatban, több csapattal is hírbe hozták. A szezont így is a Legiánál kezdte meg, ráadásul elképesztő formában: 13 meccs, 8 gól, és bár a bajnokságban botladoznak, idő közben bejutottak a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

Egy ilyen gólerős csatárra elég sok csapatnak szüksége van, nem csoda, ha a nyári átigazolási szezon utolsó napján is befutott még két ajánlat – az egyik Angliából – Nikolicsért. A 28 éves játékos mérlegelte a helyzetet és klubjával együtt úgy döntött,

ilyen későn már nem hagyja el a Legiát.

Mindez azt jelenti, hogy legkorábban csak 2017 elején hagyja el a varsói focicsapatot. Mert, ha ilyen ütemben termeli tovább a gólokat, télen is biztosan sorban állnak majd a kérők érte.

Fotó: Getty Images/NurPhoto/Andrew Surma

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik