Foci

A Liverpool rábólintott, megvan Balotelli új klubja

Pár éve még az olasz foci megváltójaként tekintettek Mario Balotellire. Nem kockáztatok nagyot, ha azt írom: az már nem lesz. Ugyan még csak 26 éves, de a pályán nyújtott teljesítménye miatt egyre kevesebbszer írnak róla. Ebbe Liverpoolban is kezdenek beletörődni, 2014-ben igazolták le, 2018-ig szól a szerződése, ehhez képest összesen 28 meccsen játszott náluk. Most újra kölcsönadják.

Balotelli Franciaországba, a Nizzához kerül.

Már egy-két napja hallani lehet erről, szerdán, a nyári átigazolási szezon utolsó napján pedig orvosira utazott, majd a délutáni órákban megérkezett a zöld jelzés a Pooltól is, írja a gazzetta.it. Hivatalos bejelentés még nem volt, de ez már csak órák kérdése.

A csatár az előző szezont is kölcsönben töltötte, akkor a Milanhoz került vissza, de míg korábban a lombardok húzó játékosa volt, a legutóbbi idényben egy bajnoki gólt szerzett mindössze.

Nizzában most itt a sokadik lehetőség számára, hogy bizonyítson. A csapat az előző szezonban a negyedik helyen végzett a Ligue 1-ben, szerepel az Európa Liga főtábláján, az edző pedig az a Lucien Favre, aki anno a Borussia Mönchengladbachot visszatette a Bundesliga térképére. Most is jól kezdtek, három forduló után két győzelmük és egy döntetlenjük van, holtversenyben állnak az éllovas Guingamppal és a második Monacóval.

Frissítés: Szerda este már arról írt a Liverpool Echo, hogy a Liverpool nem csak beleegyezett Balotelli nizzai kalandjába, hanem egyenesen addig jutott a klub, hogy végleg le akarja zárni a csatárral való kapcsolatot, így nem kölcsönadta, hanem egyszerűen ingyen elengedte a játékost.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik