Foci

Hátrányból fordítva ütötte ki a Vidi a Lokit

A Videoton hátrányból fordítva 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga vasárnapi, hetedik fordulójának zárómérkőzésén.

Igen agilisan kezdte a találkozót a hazai csapat, több helyzetet is kialakított Danilovic kapuja előtt. A Debrecen az első negyedóra végén jutott el először a fehérváriak kapujához, akkor azonban Ferenczi jóvoltából a vezetést is megszerezte. A vendéggól sem vetette vissza a Videoton lendületét és egy szögletet követően Lang közelről egyenlített. Tíz perc elteltével pedig már vezettek is a hazaiak, Géresi volt a gólszerző.

Szünet után a vendégek birtokolták többet a labdát, de egy újabb sarokrúgás után Lang a kapuba bombázott. A válogatott védő nem sokkal később a harmadik találatát is megszerezhette volna, de szöglet utáni lövése mellé szállt. Lang azonban nem csüggedt, az egyik hazai támadásnál kiválóan indította Géresit, akinek centerezését Feczesin váltotta gólra. Nem volt még vége a fehérvári gólzápornak, mert a hosszabbítás utolsó percében Feczesin is duplázni tudott, ezzel beállította a végeredményt.

Eredmény – OTP Bank Liga, 7. forduló

Videoton FC-Debreceni VSC 5-1 (2-1)
Gólszerzők: Lang (23., 57.), Géresi (33.), Feczesin (73., 92.), illetve Ferenczi (14.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik