Foci

Sebastian Vettel “bődületesen nagy” gólt rúgott Michael Schumacherért – videó

A hétvégi hockenheimi nagydíj előtt a Mainz Arénában azzal a céllal gyűltek össze a világsztárok, hogy a Champions for Charity program szép számú közönsége előtt barátságos labdarúgó meccset játszanak, majd annak bevételét Michael Schumacher gyógykezelésére ajánlják fel.

A gólok sorát a Dallas Mavericks német kosaras sztárja Dirk Nowitzki, egy fél méteres bal belsőzéssel nyitotta meg a 9. percben. Aztán potyogtak a gólok itt is, ott is, mígnem a másik csapatkapitány, Sebastian Vettel is lőtt egy “bődületes nagy” gólt.

A meccsen, amely végül stílszerűen Michael Schumacher fiának, Micknek a találatával ért véget, az All Star Team 9-6-ra bizonyult jobbnak a Forma-1-es pilóták csapatánál.

Michael, mint tudják, mindig is kezdeményezője és központi figurája volt a jótékonysági futballmérkőzéseknek. Mindig nagyon szeretett focizni, főleg ha valami jót is tehetett ezzel. Ezúttal ezt szerettük volna továbbvinni minden egyes játékossal, aki eljött, és csak köszönetet tudok mondani Dirknek is

– fogalmazott Sabine Kehm, Schumacher menedzsere.

Azért vagyunk itt, hogy szórakozzunk, hogy a szurkolóknak is mutassunk valamit. Közben Michaelre is gondolunk, és pozitív energiákat akarunk küldeni felé, hogy lássa, az emberek nem felejtették el őt

– mondta Dirk Nowitzki, aki minimum akkora, ha nem nagyobb sztár hazájában, mint Sebastian Vettel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik