Foci

Ibrahimovic Beckhamet utasította vissza a Manchester Unitedért

Zlatan Ibrahimovic június végén csatlakozott a Manchester United keretéhez. A svéd szupersztár elárult néhány kulisszatitkot az utóbbi hónapokból, többek közt azt, hogy David Beckham személyesen szerette volna meggyőzni őt, hogy igazoljon az MLS-be.

David nagyon jó barátom, arra kért, hogy csatlakozzak a csapatához Miamiban. Most a Manchester Uniteddel akarok sikereket elérni, aztán ki tudja. Tisztelem az MLS-t, nagyon gyorsan fejlődő bajnokság

-nyilatkozott elismerően az észak-amerikai élvonalról a csatár. Az Independentnek azt is elárulta, hogy nagy volt az érdeklődés iránta.

Tudom, hogy több klub is megpróbált leigazolni az MLS-ből, de itt a Unitednél együtt dolgozhatok a régi jó barátommal: José Mourinhóval. Ezt a lehetőséget nem utasíthattam vissza.

A 34 éves csatár a jövőjével kapcsolatban egyértelművé tette, hogy a közeljövőben nem akasztja szögre a stoplist. Zlatan Ibrahimovic a 9-es mezt fogja viselni a Manchester Unitednél. Ez a szám eredetileg Anthony Martialé volt, de ha Ibrahimovic akar valamit, akkor megkapja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik