Foci

Stadiont avattak Balmazújvárosban, parádés olaszveréssel – videó

A balmazújvárosi labdarúgás nagy napja 2016. július 22. napja, ugyanis 1981 után ismét stadiont avattak a klub életében, nem is akárhogyan.

Korrekt a létesítmény, reális befogadóképességgel.

A lelátó összesen 2435 férőhelyes. Ebből az északi oldalon 528-an, a nyugatin (vendégszektor a fürdő felől) 552-en, a délin 963-an, a keletin 392-en ülhetnek le. A VIP 30 személyes, a médiaszektorban 50 ülőhely, 25 asztal áll a tudósítók rendelkezésére – írja a klub weboldala.

A Balmazújváros Kamilla Gyógyfürdő néven jelenleg az NB II.-ben szereplő csapat Feczkó Tamás irányításával végül 3-1-re legyőzte a hírverő mérkőzésen az olasz élvonalbeli bajnokság legutóbbi 16. helyezettjét, a Palermót.

Az olaszoknál nem játszott Balogh Norbert, sérülése akadályozta ebben. Már a 12. percben megszerezte a vezetést a magyar csapat, aztán hiába egyenlített a Palermo, még a szünet előtt újra “itthon” volt az előny.

Sőt, még egyet a második félidőben is berámolt a Hajdú-Bihar megyei együttes.

Szép eredmény!

(A fotó még egy korábbi állapotot tükröz, nem a mérkőzésen készült!)

Eredmény – felkészülési mérkőzés:

Balmazújváros-Kamilla Gyógyfürdő-USC Palermo (olasz) 3-1 (2-1)
Balmazújváros, Városi Stadion, 2000 néző

Balmazújváros: Horváth L. (Gazsi, a szünetben – Szécsi G., 66.) – Németh Á. (Kapacina K., 85.), Rus (Papp F., 66.), Tamás L. (Bakos B., 66.), Virág (Balogh K., 66.) – Zsiga (Kamarás, 77.), Kiss L. (Kovács M., a szünetben), Sigér (Vólent, 77.) – Varga K. (Fekete Á., a szünetben – Bódis, 77.), Belényesi (Farkas B., 55.), Kovács Á. (Hadházi, a szünetben). Vezetőedző: Feczkó Tamás

Palermo: Posavec (Fulignati, 73.) – Goldaniga (Punzi, 66.), Vitiello (Giuliano, 66.), Andelkovic (Cionek, a szünetben) – Rispoli (Bentivegna, 66.), Jajalo (Toscano, 66.), Hiljemark (Gonzalez, a szünetben), Csocsev – Embalo, Nesztrovszkij (Lazaar, a szünetben), Trajkovszkij. Vezetőedző: Davide Ballardini

Gólszerzők: Varga (12., 38.), Farkas (82.), illetve Rispoli (33.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik