Foci

Dzsudzsákért két klub is hivatalos ajánlatot tett

Két csapat is konkrét ajánlatott tett Dzsudzsák Balázs játékjogáért – számol be a bursasporluyuz.org.

Ali Ay, a klub elnöke nyilatkozott a helyi sajtó képviselőinek, de azt egyelőre nem árulta el, hogy melyik két klubról van szó.

Dzsudzsák Balázsért eddig két hivatalos ajánlatot kaptunk, de csapatneveket ne kérdezzenek. Három és fél millió eurót kínáltak a játékjogáért, de ennél többet, ötmillió euró körüli összeget szeretnénk érte kapni

A Bursaspor és a játékos nemrég rendezték a piszkos anyagiakat. 1,32 millió euróval tartozott Dzsudzsáknak a klub, melyet végül kifizetett. Ez azt jelenti, hogy nem válik semmissé a két fél közti szerződés és a török csapat eladhatja a 29 éves középpályást.

Ali Ay elmondása szerint minél magasabb áron akarják eladni a futballistát, akinek értékét jelenleg 4.25 millióra becsüli a transfermarkt, de a nagyszerű Eb-szereplést követően ennél nagyobb összeget is el tudna képzelni a Bursaspor.

Dzsudzsák jelenlegi szerződése 2019-ig érvényes, korábban Bundesliga- és Premier League-csapatok érdeklődéséről lehetett hallani. Az elnök azt is elmondta, reményei szerint tíz napon belül rendeződik a magyar válogatott futballista átigazolási ügye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik