Foci

Magyar válogatott védővel erősített a Diósgyőr

Két évre írt alá.

Az OTP Bank Ligában szereplő Diósgyőri VTK együttese hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klubnál folytatja pályafutását Lázár Pál. A hatszoros válogatott, kétszeres magyar bajnok védő a legutóbbi három szezont Debrecenben töltötte, de a szezon végeztével nem hosszabbította meg lejáró szerződését.

A jobbhátvéd Sopronban lett élvonalbeli labdarúgó, majd megfordult a Videotonban is mielőtt Törökországban szerződött. A Samsunsportól 2013-ban igazolt haza Pécsre.

A felnőtt válogatottban 2010. szeptember 3-án, a Svédország elleni stockholmi Eb-selejtezőn mutatkozott be. Érdekesség, hogy akkor a miskolciak jelenlegi trénre, Egervári Sándor volt a szövetségi kapitány.

A játékos két évre kötelezte el magát a Diósgyőrhöz.

Négy napja keresett meg a klub, leültünk tárgyalni, és nagyon hamar megegyeztünk. Sok megkeresésem és több ajánlatom is volt, így jól át kellett gondolnom mindent, hiszen a jövőmről van szó. Miután láttam az edzőközpontot, és tárgyaltam a vezetőséggel, a döntés már könnyű volt. A célom az, hogy a lehető legtöbb meccsen a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból és minél jobb helyezést érjünk el a csapattal. Meglátjuk, hogy ez mire lesz elég, hiszen mindenki erősít. Diósgyőrben is az most a legfontosabb az alapozás kezdetén, hogy jó játékosok érkezzenek. Most számomra az a legfontosabb, hogy mielőbb alkalmazkodjak a közeghez és a legjobbamat nyújtsam a pályán és a pályán kívül is

– nyilatkozta Lázár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik