Foci

Dzsudzsák: egyre erősödik az arab vonal

A válogatott csapatkapitánya az Al-Wahda csapatához szerződik. A helyiek azt állítják, ez már hivatalos. A menedzser nem erősíti meg, de nem is cáfolja a hírt.

Egyesült Arab Emírségek egyik legjobban értesült instagram oldala, az uae_football_1 írta meg tényként közölve mindezt. Ha igaz a hír, úgy ez azt jelenti, a mi Balázsunk nem bízik abban, hogy az Eb-n remekel majd és ezzel utolsó dobásként még sikerül valamelyik jegyzett európai bajnokság minimum középcsapatába szerződni, hanem rámegy a biztos nagy pénzre és az Al-Hawda csapatához igazol.

A posztot a rangado.hu szúrta ki és azt mondják, az oldal nem szokott tévedni, csak a tutit teszik ki.

A Bursaspor, azaz Dzsudzsák klubja oldaláról szemlélve a kérdést az biztos, hogy olyan magas összeget, amennyit fizettek tavaly nyáron válogatottunk csapatkapitányáért Dzsudzsák Balázsért – csak arab, vagy a kínai piacról remélhet a játékosért.

A ragnado.hu megkérdezte a szélső menedzserét is, aki csak annyit válaszolt:

Balázs most az Eb-vel foglalkozik, ezért ilyen értesülésekkel nem foglalkozunk. Átigazolása majd azt követően lesz aktuális.

Na, ezzel ahogy mondani szokták, se nem cáfolta, se nem erősített meg a hírt. Így aztán az uae_football_1 posztját mindenki értékelje úgy, ahogy akarja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik