Foci

Öregurakkal erősít a Juventus

De nem mindegyik, marad azért nekik a 32 éves Iniesta például.

Korábban beszámoltunk róla, a 31 éves Javier Mascherano egészen biztosan a Juventusban köt ki. A 33 éves Dani Alvesről még csak úgy hírlett, ő sem marad a Barcelona kötelékében, inkább Torinóba helyezi át a székhelyét.

Most itt a katalán klub titkára, Robert Fernandez által megerősített hír, a brazil jobbhátvéd nyolc idény után elhagyja az FC Barcelona labdarúgócsapatát.

Bár tavaly 2017-ig hosszabbított, közölte velünk, hogy máshol folytatja. Ez az ő személyes döntése volt

– jelentette ki Fernandez.

A 87-szeres válogatott játékos spanyol sajtóértesülések szerint valóban a Juventushoz igazol, amely 2018-ig szóló szerződést kínál neki. Úgy látszik az olasz bajnok inkább bízik az öregedő, de kipróbált sztárjátékosokban szakmailag, mint mondjuk a saját fiataljaiban.

Az is igaz, ahogy hogy a saját tehetségek megfelelően fejlődni tudjanak, nem árt egy-két olyan sztár a keretben, akiktől el lehet lesni ezt, azt az edzéseken.

Alves 2008-ban 32,5 millió euróért érkezett a Sevillától a Barcelonába, amellyel hat spanyol bajnoki címet, négy Király Kupát, négy spanyol szuperkupát, három Bajnokok Ligáját, három európai szuperkupát és három klubvilágbajnoki címet nyert.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik