Foci

Gyorsan vegyen jegyet, aki élőben szeretné látni a Storck-csapatot az Eb előtt

magyar szurkolók (Array)
magyar szurkolók (Array)
Két órával a kezdés előtt lesz kapunyitás.

Kevesebb mint négyezer jegy maradt az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott pénteki, elefántcsontpartiak elleni barátságos mérkőzésére. A magyar szövetség (MLSZ) kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy két órával a meccs kezdete előtt, azaz 16 órakor lesz a kapunyitás a Groupama Arénában.

Az MLSZ arra kéri a szurkolókat, hogy ne hozzanak magukkal táskát, csomagot és esernyőt, s amennyiben lehetséges időben és tömegközlekedéssel érkezzenek.

A szurkolók 2500, 3500, 5000 és 8000 forintos áron válthatnak belépőt a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában.

A magyar válogatott szerdáig az ausztriai Bad Kleinkirchheimben készül, majd pénteken 18 órától az Afrika-bajnok Elefántcsontparttal vív barátságos mérkőzést a Groupama Arénában. Ezt követően hétfőtől ismét Ausztriában folytatódik a felkészülés, az Eb előtti utolsó barátságos találkozót pedig június 4-én a világbajnok német csapattal játsszák a magyarok Gelsenkirchenben.

A magyarok 44 év után szerepelnek ismét Eb-n: június 14-én Ausztria ellen kezdenek Bordeaux-ban, majd négy nappal később Marseille-ben Izlanddal találkoznak, végül 22-én Lyonban Portugáliával csapnak össze.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik