Foci

Bogdánnak fáj, hogy Storck előre döntött róla

Mint ismert, Bogdán Ádám biztosan nem lesz ott a franciaországi Európa-bajnokságon. A Liverpool magyar válogatott kapusára negyedikszámú hálóőrként számított volna Bernd Storck, mire Bogdán jelezte, hogy nem vesz részt a felkészülésben, ha biztos, hogy nem utazik a kontinenstornára.

A 28 éves hálóőrrel kedden a Nemzeti Sportban jelent meg interjú, szóba került ez is. Bogdán elmondta, hogyan érintette Storck döntése.

Az fáj, hogy előre döntött, hogy nem kaptam esélyt a versenyre, és nem lett volna módom a felkészülés alatt bebizonyítani, többre vagyok érdemes.

De ha már így döntött, korrekt a részéről, hogy elárulta, negyedik számú vagyok, és nem utazom az Eb-re. Ettől még természetesen nagyon-nagyon drukkolok a válogatottnak” – mondta a sportnapilapnak Bogdán.

A liverpooli szezonja nem sikerült túl jól, mert bár a Ligakupában fantasztikusan kezdett, később, már Jürgen Klopp edzősködése alatt volt pár bakija, ami miatt kikerült a csapatból, tavasszal a tartalékoknál védett. Az utolsó fordulóban, a WBA ellen kapott ismét bizonyítási lehetőséget, 1-1-et játszottak a Vörösök.

Bogdán célja, hogy többet védjen a következő szezonban.

Ebben az idényben mindössze hat felnőtmeccs jutott neki, ezt kevesli. Még három évig köti szerződés a Liverpoolhoz, de azt mondja, bármi előfordulhat, az is, hogy kölcsönadják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik