Foci

Birtokba vették az Újpest Stadiont

Dr. Gyarmati Eszter, a lila-fehérek ügyvezetője a Sport TV Mai helyzet című műsorában elárult egy két, a stadionnal kapcsolatos titkot.

Az Újpest FC ügyvezető igazgatója többek a Szusza Ferenc Stadion helyzetéről, felújításáról is beszélt. Elmondta a munkálatok már április április elején elkezdődtek , de a kivitelezővel, illetve a projektet felügyelő Nemzeti Sportközpontokkal úgy állapodtak meg, hogy a hazai mérkőzéseket még le tudták játszani a stadionban.

Május 2-án volt a munkaterület átadás teljes mértékben. Ez azt jelenti, hogy innentől kezdve négy hónapig zajlik a felújítás, és szeptemberre készül el az a stadion, amely reményeink szerint jobban kielégíti majd a szurkolók összes igényét

– mondta már a stadionról dr. Gyarmati Eszter. Látványos változásokra nem kell számítani, de lesznek olyan dolgok, amik emelhetik a komfortfokozatot. A mosdók felújításra kerülnek, plusz büféhelyiségek kerülnek kialakításra, a VIP és a sajtórész is teljesen megújul, egy picit európaibb lesz a környezet és a kiszolgálás.

A Szusza Ferenc Stadiont tizenhat éve, még az első Orbán-kormány idejét 2000 környékén újították fel. Aki rendszeresen jár mérkőzésekre, az tudja, akad rajta fejleszteni való.

A „C” és a „D”, tehát a hazai és a vendégtábor szektora fog felcserélődni. Egyébként részben azért is, mert a Megyeri úti fejépület végre használatbavételre kerül, ott lesznek az irodahelyiségek. Ez eddig teljesen üres volt, raktárként funkcionált. Ez azért egy nagy változás lesz mindenkinek az életében. A közbeszerzés kiírása előtt, majd a kivitelezővel volt egyeztetés előtt is meghívtuk a szurkolók képviselőit egy egyeztetésre. Itt elmondhatták a véleményüket, így a klubvezetés és a szurkolók kompromisszumos megoldását tükrözi majd a stadion ráncfelvarrása

– sorolt további változásokat az ügyvezető igazgató.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik