Foci

Magyar csatár lehet a Nikolics-utód a Legiánál

Svájci csapattól érkezhet Varsóba.

Nikolics Nemanja tavaly került a Videoton együttesétől a lengyel Legia Varsó csapatához. A csatár pazar teljesítményt nyújt a bajnokságban, ahol 33 meccsen 26 alkalommal talált az ellenfelek kapujába. A kupában sem termel rosszul, ott 6/6 a mutatója. A támadó iránt már a télen is nagy volt az érdeklődés, állítólag német, angol és kínai kérői is voltak.

Nem csoda, hogy nyáron is sokan szeretnék leigazolni. Szinte biztosra vehető, hogy a szezon után továbbáll, és egy európai elitligában folytatja. A Nemzeti Sport lengyel lapértesülésekre hivatkozva azt írja, akár egy magyar csatár is lehet az utód. Ő pedig nem más, mint Mervó Bence.

Mervó a svájci Sion együttesétől került a télen kölcsönbe a lengyel Slask Wroclaw gárdájához, hat meccsen négyszer volt eredményes. Tehetségét senki sem kérdőjelezi meg, a tavalyi U20-as világbajnokság a torna társgólkirálya lett. A hírek szerint a Legia már felvette a kapcsolatot a Sionnal, hogy az átigazolásáról tárgyaljanak. 350 ezer euróba kerülhet a varsóiaknak a magyar támadó megszerzése.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik