Foci

Vezetett, de pont nélkül maradt a Honvéd a Fradi otthonában

A bajnok Ferencváros hátrányból fordítva nyert hazai pályán a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.

Bátran kezdte a mérkőzést a Honvéd, több támadást is vezetett, de aztán a Ferencváros is magára talált. Az első félidőben mindkét oldalon akadtak helyzetek, a vendégcsapat a játékrész közepén egy szöglet utáni öngóllal jutott előnyhöz – írja beszámolójában az MTI.

A szünet után aktívabbá vált az FTC, a 70. percre meg is fordította az állást. Ebben a félidőben is volt esélye a Honvédnak a gólszerzésre, de a lehetőséggel nem tudott élni, így pont nélkül maradt.

A zöld-fehér csapat ezzel 22-ről 24 pontosra növelte előnyét a tabella élén, mivel közvetlen üldözője, az MTK Budapest szombaton döntetlent játszott a Diósgyőrrel.

Eredmény – OTP Bank Liga, 27. forduló:

Ferencváros-Budapest Honvéd 2-1 (0-1)
Groupama Aréna, 7053 néző, v.: Andó-Szabó

 

gólszerző: Trinks (64.), Busai (70.), illetve Busai (25., öngól)

 

sárga lap: Nagy D. (76.), illetve Ikenne-King (36.),

 

Ferencváros: Jova – Dilaver, Nalepa, Cukic (Pintér Á., 46.) – Gyömbér, Trinks – Nagy D., Gera (Hajnal, 46.), Lamah, Varga (Radó, 60.) – Busai

 

Budapest Honvéd: Horváth A. – Botka, Lovric, Bobál, Baráth – Vasziljevic (Vernes, 78.), Holender (Constantinescu, 78.), Hidi, Ikenne-King (Gazdag, 71.), Nagy G. – Eppel

Ajánlott videó

Olvasói sztorik