Foci

El Risitas késsel-villával eszi a halászlevet

Hazánkba érkezett a „Röhögések” művésznéven ismert fogatlan figura, akit a magyar futballszurkolók csak Francesco Zomboriként emlegetnek.

A Trollfoci kedvenc arca, a fogatlan röhögőgépet csábította Magyarországra a futballberkekben igencsak népszerű közösségi oldal.

Poénnak indult a felkérés, de végül sikerült Magyarországra hoznom Risitast, műsorunk fő arcát Az interneten rábukkantam egy szórakozóhely weboldalára, ahol fellépett korábban. Írtam nekik egy e-mailt, amelyben bemutattam aTrollFocit, elmagyaráztam, miről szólnak a videóink, s felkértem egy forgatásra, ami kedden lesz a Humbák Művek kocsmában. Két nap alatt meg is érkezett a válasz, amelyben a sztár leírta: annak ellenére, hogy egy amerikai, holland és dán fellépést is elutasított, szívesen jön hazánkba, mert azonosulni tudott a magyar foci trolljaival. Vasárnap pedig már Ferihegyen landolt az egyébként nagy Betis-szurkoló hírében álló művész, aki saját menedzserével érkezett

– mesélte a Borsnak Szabó Ferenc, a TrollFoci TV sajtósa.

A spanyol humoristát a vendéglátók klasszikus magyar ételsorral várták. Mondjuk arra kíváncsiak lennénk, milyen volt a halászlé késsel és villával.

Risitas akkora YOLO, hogy késsel-villával tolja a halászlét…

Közzétette: TrollFoci – 2016. április 4.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik