Foci

Meghosszabbították Diego Costa eltiltását

Nem úszta meg a pénzbüntetést sem.

A Chelsea balhés csatára, Diego Costa a március 12-én lejátszott Everton elleni FA-kupa negyeddöntőben jutott a kiállítás sorsára, miután nekiment a liverpooli gárda középpályásának, Gareth Barrynek. A brazilból lett spanyol támadót eredetileg két mérkőzésre meszeltek el, ám az angol szövetség csütörtöki ülésen egy találkozóval megtoldotta az eltiltást.

José Mourinho decemberi menesztése után nagyszerű formába lendülő támadó azért kapott plusz egy meccset, mert a kiállítása után sportszerűtlenül tiltakozott Michael Oliver játékvezetőnél – derül ki a szövetség honlapján található tájékoztatásból.

Costa ráadásul még egy 20 ezer fontos pénzbüntetést is kapott. Az Atlético korábbi csatárának eredetileg a West Ham United és az Aston Villa elleni bajnokit kellett volna kihagynia, erre jön most rá a Swansea elleni találkozó is.

A Kalapácsosok elleni bajnokit már lejátszotta a bajnokság címvédője (2-2), így a Premier League-ben az idei szezonban eddig 11 gólig jutó támadó április 16-án, a Manchester City elleni rangadón térhet vissza.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik