Foci

MK: nem bírt egymással a Loki és a Fradi

A visszavágón dől el a továbbjutás kérdése.

Ellentétes előjelekkel várta a DVSC-TEVA és a Ferencváros együttese a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének odavágóját. A Loki hétvégén hazai környezetben kapott ki 3-0-ra a Budapest Honvéd együttesétől, míg a Fradi 4-0-ra győzött a Puskás Akadémia ellen.

A vendégek kezdték aktívabban az összecsapást, majd szépen lassan átvette a játék irányítását a Debrecen. Az első igazán nagy lehetőségig a 34. percig kellett várni, egy szabadrúgás után Varga a bal alsót vette célba, de Dibusz egy gyors vetődéssel odaért.

A fordulást követően kimaradt a mérkőzés legnagyobb ziccere. Horváth bal oldali beadása után Holman nagyszerűen átlépte a labdát, Takács azonban közelről leadott lövésére odaért a Fradi kapusa. Nem sokkal később majdnem óriási hibát követett el a nagyszerűen védő portás. Egy hazatett labdát rosszul vett át a hálóőr, de végül el tudta rúgni a játékszert, igaz Takács lábával együtt.

A hajrában hatalmas tűzijáték volt a ferencvárosi kapu előtt, de a lövések vagy fölé mentek, vagy a védők blokkolták.

A bajnokságot toronymagasan vezető zöld-fehér együttes igazán nagy helyzetet nem tudott kialakítani, a játék képe alapján számukra kedvező az eredmény.

A visszavágót április 13-án rendezik a Groupama Arénában.

Eredmény – Magyar Kupa, elődöntő, első mérkőzés

DVSC-TEVA – Ferencvárosi TC 0-0

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik