Foci

„A Real Madrid? Még nincs egyezség, de…”

Elég temetői hangulat uralkodik a Real Madrid focicsapatának háza táján azóta, hogy az együttes 12 pontos hátrányba került az ősi rivális, egyben listavezető Barcelonával szemben a spanyol bajnokságban. Ezen az sem segített, hogy vasárnap csak nyögvenyelősen sikerült nyerni a bennmaradásért küzdő Las Palmas vendégeként.

A spanyol lapok pár hete már el is kezdtek azzal foglalkozni, milyen változások várhatóak a keretben, ki jön, ki megy. Egy ideje már tartja magát a pletyka, hogy Pierre-Emerick Aubameyang, a Borussia Dortmund gólvágója lesz az egyik érkező. A gaboni játékos hétfőn beszélt is a beIN Sportsnak az esetleges átigazolásáról:

A Real Madrid? Egyezség még nincs, de… Megígértem a nagypapámnak, hogy egy napon majd ott fogok futballozni. Többször is elmondtam már, hogy szívesen játszanék Spanyolországban

– mondta az év afrikai labdarúgójának megválasztott Aubameyang, aki biztosan nem igazol a PSG-hez, mert nem látja értelmét annak, hogy visszatérjen a francia bajnokságba.

A 26 éves támadót nem lesz egyszerű elcsábítani Dortmundból, a jelenlegi szerződése ugyanis 2020-ig szól, a piaci árát pedig 45 millió euróra taksálja a transfermarkt.com.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik