Foci

Hosszabbított fiatal tehetségével a Fradi

A 2015-ös U20-as világbajnokságot is megjárt Nagy Dominik meghosszabbította kontraktusát a zöld-fehérekkel.

A klub pénteki közleménye szerint a Ferencváros hagyományosan megbecsüli fiatal magyar labdarúgóit. A 2015/16-os szezonban szerződést hosszabbítottunk Nagy Ádámmal és Batik Bencével, míg a mindössze 16 éves Lakatos István bemutatkozott az NB I-ben.

Legújabb bizonyítékként arra, hogy a Ferencváros továbbra is nagy hangsúlyt fektet a tehetséges magyar fiatalok megőrzésére, új szerződést írt alá labdarúgó-csapatunk középpályása, a 20 éves Nagy Dominik. Fiatal játékosunk 2013-ban csatlakozott a Fradi keretéhez, az új megállapodással pedig biztos, hogy a 2015/16-os idény után is klubunkat erősítheti

– írja a fradi.hu.

Nagy Dominik 2013 nyarán Pécsről érkezett a Fradihoz. Az akkor még alig 18 éves támadó középpályás már a mecsekaljaiak színeiben bemutatkozott az NB I-ben.

A 2014/15-ös szezonban Nagy Dominik alapembere volt a bajnoki címet szerző U21-es csapatnak, eközben pedig gólokkal járult hozzá a felnőtt együttes Magyar Kupa- és Ligakupa-győzelméhez is.

Jó teljesítményére Bernd Storck is felfigyelt, így Dominik részt vett a magyar válogatottal a 2015-ös új-zélandi U20-as világbajnokságon.

Nagy Dominik az új megállapodás eredményeként továbbra is a Ferencváros stábjának irányítása alatt fejlődhet. Arról nem adott hírt a gárda, hogy mennyi időre kötelezte el magát a játékos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik