Foci

Magyar Kupa: gálázva jutott az elődöntőbe a Loki

Két friss szerzemény is gólt szerzett Debrecenben.

Kedden egy mérkőzést rendeztek a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőinek visszavágói közül. A keleti rangadón 2-1-re győzött Nyíregyházán a DVSC-TEVA, így Kondás Elemér fiai jó helyzetből várhatták a második mérkőzést. a debreceni ultrák erre a mérkőzésre visszatértek a stadionba, így a hangulattal nem volt a 90 perc során.

Az első 15 percben a harmadosztályú Szpari volt, a vezetést mégis a Loki szerezte meg a 16. percben. Egy hosszú indításra késve mozdult ki a kapus, Takács Tamás elvitte mellette és a kapuba passzolt (1-0). A télen Miskolcról igazolt hórihorgas center a 37. percben duplázott, akkor szépen belsőzött be egy beadást (2-0).

A második játékrészben Takács ott folytatta, ahol abbahagyta. Egy kiugratás után újfent kicselezte a kapus és üres kapura nem hibázott (3-0). Tisza Tibor is feliratkozott a gólszerzők listájára, a támadó két védőt is beültetett a hintába, mielőtt a jobb alsóba passzolt volna (4-0).

A végeredmény öt perccel a vége előtt alakult ki, akkor a télen igazolt bosnyák Ognjen Djelmic lőtt a rövid sarokba (5-0). A Loki két meccs alapján simán, 7-1-es összesítéssel jutott be a legjobb négy közé.

Eredmény – Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágó

DVSC-TEVA – Nyíregyháza 5-0 (2-0)
Gólszerző: Takács (16., 37., 52.), Tisza (71.), Djelmic (85.)

Továbbjutott: a DVSC-TEVA, 7-1-es összesítéssel

Ajánlott videó

Olvasói sztorik