Foci

Julian Jenner visszatérhet a Fradihoz

Viszont nem a nagypályás csapathoz.

A holland Julian Jenner 2012 szeptemberében igazolt az akkor Ricardo Moniz irányította Ferencvároshoz. A szélső 9 gólt szerzett a zöld-fehérek színeiben az NB I-ben, jó teljesítménye mellett leginkább a balhéival került a figyelem középpontjába.

Később megfordult Diósgyőrben, majd az angol Notts County együtteséhez igazolt. A negyedosztályú csapattal január 29-én bontott szerződést. Most van rá lehetőség, hogy a holland visszatérjen a Fradihoz, de nem a nagypályás csapathoz – írja az NSO.

A másodosztályú futsalbajnokságot hibátlan mérleggel vezető FTC brazil vezetőedzője, Felipe Matos a Facebookon tett közzé egy bejegyzést, amelyhez Jenner a következő kommentet írta:

Papi, ha szeretnéd, én szívesen játszom nálad… Nincs csapatom, csak szólj és szívesen megyek!

Matosnak szüksége lenne a futballistára, a holland pedig egy másik hozzászólásában megerősítette, hogy nem viccel. A brazil szakember a portál megkeresésére így reagált:

Nem viccelődtem azzal a kiírásommal, ha idejönne, tárt karokkal várnám! Kiváló játékosaim vannak, de biztosan játszana… Ugyanakkor természetesen tisztában vagyunk vele, hogy nagyon nehéz lenne megszereznünk őt.

Az átigazolásnak azonban kicsi az esélye. Magyarországon még az NB I-ben sincs túl sok profi csapat, így természetesen a másodosztályú Ferencvárosnál is csak amatőr játékosok játszanak.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik