Foci

A Honvédnál többet nem találkozhatunk Puskás Ferenc nevével

Budapest Honvéd (budapest honvéd, )
Budapest Honvéd (budapest honvéd, )
Pert veszített a kispestiek tulajdonosa, George F. Hemingway.

A Puskás-értékek már korábban Felcsútra kerültek, holott az Aranycsapat kiváló játékosa egyszer sem járt ott. Magyarországi pályafutása alatt csak Kispesten játszott, mielőtt a Real Madridba igazolt. A döntés miatt éles ellentét alakult ki a Budapest Honvéd és a Puskás Akadémia FC között.

Az egyik ilyen eset volt, amikor a felcsútiak sajtófőnöke, Szöllősi György a két csapat bajnoki mérkőzésén leszedette a fővárosi drukkerek által kifeszített Puskás, Kispest, Hungary feliratú molinót. Később Szöllősi egy publicisztikát jelentetett meg az általa szerkesztett FourFourTwo című magazinban, amelyben arról írt, hogy a Honvéd ki akarja sajátítani Puskást.

Ezek után a fővárosiak tulajdonosa, George F. Hemingway pert indított, de a minap elveszítette. Ekkor tudta meg, hogy a Puskas.com Kft. 47 száza­lékos tulajdonosa Szöllősi, aki tehát maga is érdekelt abban, hogy a Puskás név minél inkább jövedelmezze.

Ezek után Hemingway úgy döntött, hogy a Honvéd a jövőben nem árul semmi olyat, amin Puskás Ferenc neve látható s amiből az Öcsi bácsi hagyatékát kezelő cég profitál – írja a Bors.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik