Foci

Még el sem kezdődött az NB1 tavasz, máris itt az első halasztás

A Paksi FC háza táján rejtélyes baktérium "szedi az áldozatait". Már két munkatárs megbetegedett.
“Az elmúlt napokban Klubunk két munkatársánál bakteriális fertőzést diagnosztizáltak. Az esetleges további megbetegedések kiszűrése érdekében a Klub összes dolgozója laborvizsgálaton vett, illetve vesz részt. Ezek eredményei azonban csak a jövő héten érkeznek meg.
Ezért a Magyar Labdarúgó Szövetséggel, valamint szombati ellenfelünkkel, az MTK Budapesttel egyeztetve, a PAKSI FC vezetősége azt a felelősségteljes döntést hozta, hogy a hétvégi bajnoki mérkőzés halasztását kéri egy későbbi időpontra.
– olvasható a Paksi FC hivatalos közleménye a klub honlapján. Vajon mi lehet az a veszélyes baktérium, ami meghátrálásra készteti az egész klubot?
A csakfoci.hu úgy tudja, a Paks egyik játékosa december óta többször volt beteg és a legutóbbi vizsgálatok kimutatták, hogy olyan jellegű légúti megbetegedése lehet, aminél nincs kizárva a fertőzés veszélye, de hetekbe telhet, amíg kiderül, hogy valóban fertőző-e. A játékost elkülönítették a többiektől, nem járhat edzésre, de nincs kórházban.
Minden esetre idő közben az MLSZ és az MTK is elfogadta a halasztási kérelmet, így hivatalossá vált, hogy elmarad szombaton az MTK–Paks labdarúgó NB I-es bajnoki mérkőzés. A klubok vezetői egyeztetnek, hogy a feszített menetrend mellett mikor tudják lejátszani az elmaradó találkozót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik