Foci

Van az a pénz, amiért a Loki eladná egyik legjobbját a Vidinek

Szerdán szurkolói ankétot tartott a DVSC-TEVA labdarúgócsapata, amelyen az egyik téma az a napokban felröppent pletyka volt, miszerint a bajnoki címvédő Videoton leigazolná a hajdúságiak alapemberét, Bódi Ádámot. Szima Gábor klubelnök megerősítette a hírt, sőt, még az anyagiakról is beszélt, a dehir.hu beszámolója szerint.

Szima elmondta, hogy a Vidi 300 ezer eurót (bő 93 millió forintot) ajánlott a Debrecennek, ám a Loki csak akkor engedte volna el Bódit, ha a székesfehérváriak 1 millió eurót (több mint 311 millió forint) adnak. A piros-kékek felmetek 500 ezerig (156 millió forint körül), de az sem nyerte el a debreceniek tetszését. Szima szerint a Vidi nem fizeti ki az 1 milliót, vagyis Bódi minden bizonnyal marad a helyén.

Szima Gábor egy érkezőt is bejelentett: a Zeljeznicar jobbszélsője, Ognjen Djelmic három évre fog aláírni csütörtökön.

A klubelnök cáfolta, hogy a klub tartozott volna a játékosoknak, maximum olyan fordult elő az elmúlt 14 évben, hogy a prémiumok csúsztak.

Én is túlnyújtózkodtam a takarómon, s több pénzt költöttem a focira, mint kellett volna, és pénzre volt szüksége a vállalkozásaimnak. Egyeztetve a tulajdonosokkal, kölcsönt kaptak rendes kamatra a cégeim a DVSC-től, ezt az igazgatóság és a közgyűlés is elfogadta

– mondta Szima, hozzátéve: 2016-ban visszafizetik ezeket a kölcsönöket a DVSC-nek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik