Foci

Dárdai Pál nem pánikol

Szombaton „magyaros” összecsapást rendeznek a német labdarúgó-bajnokságban, a Bundesliga 19. fordulójában a Kleinheisler Lászlót alkalmazó (és ezúttal vélhetően bevető) Werder Bremen Dárdai Pál Hertháját fogadja. Ellentétes előjelekkel várják a csapatok a mérkőzést, ugyanis míg a Werder némi meglepetésre 3-1-re nyerni tudott Gelsenkirchenben, addig a berliniek hazai környezetben hullajtottak pontokat az Augsburg ellen.

Dárdai szerint ugyanakkor nem történt dráma, neki tetszett csapata játéka a legutóbbi bajnokin, így nem is fog variálni az összeállításon, ugyanaz a tizenegy játékos lesz a pályán a kezdő sípszó pillanatában, mint legutóbb.

Semmi bajom nem volt az Augsburg elleni teljesítményünkkel, úgyhogy várhatóan ugyanabban a felállásban lépünk pályára

– mondta Dárdai, aki bz-berlin.de-nek hozzátette: az amerikai védő John Brooks pár edzést kihagyott hátfájdalmai miatt, de csütörtökön már együtt tréningezett a többiekkel.

A papírforma egyébként berlini sikert vetít előre, a Hertha ugyanis a harmadik a tabellán, míg a Werder a legutóbbi győzelmével is csak a 16., ráadásul eddigi nyolc hazai bajnokijából csak egyet tudott megnyerni egy döntetlen mellett.

Ugyanakkor a Hertha mostanság nem győzni jár Brémába, a fővárosiak tíz éve nyeretlenek a Werder vendégeként. Ennek a rossz sorozatnak vetnének véget Dárdai Pálék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik