Foci

Bogdán Ádám, irány az Aston Villa?

Angol lapértesülés szerint a Premier League sereghajtója veheti kölcsön a Liverpoolnál kegyvesztetté vált válogatott kapusunkat.

hitc.com úgy tudja, az Aston Villa eredetileg a Hajduk Split hálóőrét, Lovre Kalinicet szerződtette volna 4,9 millió fontért, de a munkavállalási engedély hiányában az üzlet meghiúsult.

Ezért a csapat menedzsere Remi Garde fontolóra vette, hogy a Liverpool magyar kapusát, Bogdán Ádámot szerezze meg munkáltatójától. Nyárig és kölcsön.

A lap úgy érvel, hogy a 28 éves kapusunk lépne az Anfield Roadról, mert hiába a Ligakupa meccsen még szeptemberben megfogott három büntető, két hatalmas hibája miatt – a Watford és Exeter ellen – megfagyott körülötte a levegő. A kapus és a magyar válogatott érdeke is az lenne, hogy a hétvégi lelátózás és a hétfőnkénti reserve csapat kapujának védése, helyett inkább komoly téttel bíró meccseken pallérozódjon, lévén nyáron Bogdán mindenképp ott szeretne lenni az Európa-bajnokság.

Bogdán kölcsönvétele mellett az szólhat, hogy hiába az a két fránya hiba, a Bolton labdarúgójaként nyolc év angol első és másodosztályú tapasztalat van a háta mögött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik