Foci

Elaludt meccs közben, felfüggesztették az orosz kommentátort

Ráadásul az FC Barcelona mérkőzésén.

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában az FC Barcelona látogatott a Bayer Leverkusen otthonába. A katalánok már az összecsapás előtt bebiztosították továbbjutásukat, a német csapat pedig egy esetleges győzelemmel léphetett volna tovább a kvartettből.

Végül a Barca több fiatal játékost is bevetve 1-1-re végzett, így a Gyógyszergyáriak csak az Európa Ligában folytathatják tovább. Valószínűleg már mindkét gárda elfelejtette a mérkőzést, nem úgy Vasily Utkin. Az orosz Match TV csatorna kommentátora ugyanis az első félidő végén elaludt. A férfit most a munkaadója felfüggesztette, pedig Utkin megmagyarázta, hogyan fordulhatott elő a dolog – írja a Guardian.

Meg tudom magyarázni mi történt mérkőzés közben. Néhány éve már krónikus alvászavarban szenvedek. Ezért történt, hogy az első félidő végén elaludtam és magamban beszéltem. Természetesen nem könnyű megérteni ezt a helyzetet, de a második félidőben már egyáltalán nem volt problémám.

A Match TV csatornát egyébként Vlagyimir Putyin miniszterelnök hozta létre tavaly. A csatorna tulajdonosa a Gazprom vállalat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik