Foci

Maurizio Zamparini: öt millió eurót fizettem Baloghért

A Palermo labdarúgócsapatának elnöke hétfői sajtótájékoztatóján árulta el, hogy megszerezte Balogh Norbertet, a DVSC támadóját. A magyar klub mindezt még nem erősítette meg.

Maurizio Zamparini szeret adni-venni, dobálózni a szavakkal és az edzőkkel. A hétfői sajtótájékoztatóján két fontos hírt is elárul a Palermo elnöke, az egyiknek magyar vonatkozása is van.

Az már nem hír, hogy a világ egyik, ha nem a legnagyobb edzőfogyasztója újabb edzőváltást jelentett be. Davide Ballardinit Guillermo Barros Schelotto váltja. Az viszont annál inkább lázba hoz minket, hogy az elnök úgy fogalmazott eztán,

„Balogh Norbert lesz az új Cavani, meglátjátok. Ötmillió eurót fizettem érte plusz a bónuszokat. Már vitte is volna egy angol klub 10 millióért, de rögtön nemet mondtam”

– fogalmazott Zamparini. Az átigazolás tényét a DVSC még nem erősítette meg. A klub szombaton csak annyit közölt honlapján, hogy a Palermo konkrét ajánlatot tett a támadóért.

Információnk szerint a palermói klub elnöke vagy túlzott, vagy Balogh lehetséges teljes kontraktusának az értékét – értsd: kivásárlási díj, a szerződés ideje alatt vállalt fizetések, bónuszok összessége – dobta be az olasz sportújságíróknak.

A 24.hu úgy tudja ugyanis, a még mindig csak 19 éves – február 21-én tölti be a húszat – játékosért Debrecenben 600-700 millió forint körüli összeggel számolnak, amit egy esetleges továbbértékesítésből származó további bevétel növelhet.

Balogh, ha minden igaz jelenleg is Szicíliában tartózkodik, ahol orvosi vizsgálaton vesz részt.  A Palermo 19 forduló után a 16. helyen áll a húszcsapatos olasz bajnokságban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik