Foci

Neymar elhagyja Barcelonát?

A brazil támadó újságírói kérdésre válaszolva erre utalt, ​​de azt cáfolta volna, hogy Pep Guardiolához és a Manchester Cityhez csatlakozna nyártól.

Neymart az as.com újságírója kapta el a katalán reptéren, épp akkor, amikor hazaérkezett brazíliai karácsonyozásáról.

A katalán sport.es ráadásul épp ma erősítette meg azt a december eleje óta keringő pletykát, miszerint a Real Madrid elnöke továbbra is szerződésajánlatokkal zaklatja a Neymar-családot. A lap azt állítja, Florentino Perez “megszállottan” hívogatja a Barcelona játékos apját.

Aktuálisabb tehát már nem is lehetett volna az újságírói kérdés: hogy látja a csatár a barcelonai jövőjét? Neymar kitérő választ adott, ergo nyitva hagyta az ajtót amikor azt mondta:

“Igen, mi  tárgyalásokat folytatunk egy új kontraktus tekintetében, és optimista vagyok. Nem tudom mennyire lesz hosszú életű a jövőm. Remélem, hogy sikeresen megvédünk minden címet, plusz megszerezzük a klub hatodik BL-serlegét”.

Arra a kérdésre, hogy Barcelonát Pep Guardiola és a Manchester City kedvéért hagyná el a következő szezonban, a brazil határozottan azt válaszolta: “nem”. Mivel más klubot nem említett a brazil, így a verseny két szereplős: Barcelona, Real Madrid. Vagy ki tudja?

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik